Производство на механични детайли и възли по задание на клиента.

Серийно производство на прецизни стругови и фрезови детайли, изработени на високотехнологични програмни машини – CNC Фрезоване, CNC Струговане , както и изработка на детайли в единични бройки за производствени, предпроизводствени и развойни цели.

  • CNC Фрезоване

  • CNC Струговане

  • Серийно производство

  • Прототипни бройки

Изработка на детайли и възли от стомана, алуминий, мед, месинг, пластмаса и други материали.

Индустриите, които обслужваме са медицинска, фармацевтична, автоматизация и др.  Индустрии с изключително завишени изисквания към крайното изделие.

Как работим

При интерес към предлаганите от нас услуги , моля изпратете запитване на info@fabcometal.net , като подробно опишете проекта и прикачите подробни чертежи на желаните за изработка детайли.  Всяка допълнителна информация, която споделите с нас ще бъде от полза за формирането на конкурентно ценово предложение.

В зависимост от запитването, наш сътрудник ще се свърже с вас за допълнителни коментари, както по изработка на детайлите така и за обсъждане на потенциални възможности за едно бъдещо сътрудничество.

При интерес от ваша страна, възможно е да ни посетите и лично да се запознаете с технологичните възможности с които разполага фирмата.

Вярваме в дългосрочните сътрудничества, базирани на изключително качество, което предлагаме!